Connect with us

Administratie

Tuzla. Stare de alertă din cauza virusului aviar. Ce recomandări are primarul Reșit Taner

Published

on

Reșit Taner, primarul comunei Tuzla, informează populația din localitatea a cărei activitate o coordonează că, urmare a unei adrese a Direcției Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța se impune menținerea stării de alertă și respectarea tuturor măsurilor legale în vederea prevenirii introducerii virusului aviar pe teritoriul României.

“Vă rugăm să respectați măsurile specific de biosecuritate, să mențineți păsările în spații închise, în interiorul exploatației, care să elimine contactul cu păsările sălbatice”, transmite primarul Reșit Taner.

Iată documentul official:

SKONICA18111509410

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!