Conecteaza-te cu noi
SEAS

Exclusiv

Un angajat al Primăriei Hârșova, arestat preventiv după ce i-a dat cu ranga în cap unui antreprenor de la cimitir

Published

on

Agresiune la Harsova Didi Monia lovit cu ranga de Marian Munteanu

Judecătoria Hârșova a admis, ieri, cererea formulată de Parchetul Tribunalului Constanța privind arestarea preventivă a lui Marian Munteanu, angajat al Primăriei Hârșova și apropiat al primarului Viorel Ionescu. Munteanu l-a lovit cu o rangă în cap pe Dumitru (DIDI) Monia, un antreprenor care activează în domeniul construcțiilor funerare, având activitate în cimitirul de pe strada Cășăriei din Hârșova. În urma loviturii primite, Monia a intrat în comă. El a fost transportat la Spitalul Județean.

Potrivit surselor Ordinea.Ro, în data de 14 noiembrie 2023, Marian Munteanu, angajatul Primăriei, s-ar fi prezentat la cimitir însoțit de consilierul local Gabriel Ticu, în încercarea de a media o neînțelegere survenită între acesta și antreprenorul Monia cu privire la repartizarea unui loc de veci. Fiind în timpul activității sale profesionale, Monia avea asupra sa un levier metalic folosit de regulă pentru manipularea plăcilor funerare. În urma discuțiilor tensionate, Munteanu i-ar fi smuls ranga din mână antreprenorului și l-ar fi lovit cu ea în moalele capului. Didi Monia s-a prăbușit. El a fost transportat în stare de comă la Spitalul Județean. Agresorul a fost arestat preventiv cu încuviințarea Judecătoriei Hârșova, fiind cercetat penal în dosarul  2142/P/2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Extras portal arestare preventiva Munteanu Marian Harsova

Marian Munteanu este angajat pe o funcție de magazioner la Primăria Hârșova. El este cunoscut drept un colaborator apropiat al primarului Viorel Ionescu, fiind un agent electoral al acestuia în comunitatea romă. În 2020, publicam AICI, pe Ordinea.Ro, un articol despre modul în care apropiații primarului Ionescu au beneficiat de fondurile pentru eradicarea sărăciei prin proiectul Admis, finanțat din fonduri europene. Relatam atunci că printre beneficiarii de granturi în vederea înființării unor activități economice s-a numărat și cumnatul lui Marian Munteanu. Primăria Hârșova a fost partener în proiectul ADMIS, alături de câteva ONG-uri.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions