Conecteaza-te cu noi

Actual

Un avion civil a aterizat forțat pe Aerodromul Tuzla. Doi bărbați au fost transportați la spital

Published

on

În această seară (15 iulie), pe aerodromul de la Tuzla a avut loc o aterizare forțată a unui avion civil.

Potrivit Biroului de presă al Serviciului de Ambulanță Constanța, au rezultat doi pacienți, membrii ai echipajului, conștienți, stabili hemodinamic și respirator, ambii cu traumatism lombar, necomplicat neurologic. Nu au existat și alte persoane implicate în incident.

”Au intervenit două echipaje, un  echipaj de prim ajutor SMURD B  și un echipaj cu asistent SAJ B2. La acest moment, pacienții sunt în drum spre Unitatea de Primiri Urgențe Constanța.”, a precizat Adrian Pisică, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța,  prin apel la 112 pompierii au fost solicitați să intervină la aerodromul din Tuzla, unde o aeronavă ușoară a aterizat forțat cu 7 persoane la bord, un pilot și 6 parașutiși. Cele două persoane pentru care s-a solicitat echipaj medical au fost preluate de SMURD B Tuzla și de un echipaj din cadrul SAJ Constanța și transportate la spitalul județean Constanța. Este vorba despre două victime care prezentau traumatisme lombare, în vârstă de 53 de ani, respectiv 42 de ani.

Pompierii au asigurat măsurile specifice la fața locului.

aterizare fortata

avion civil aterizat Tuzla

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions