Conecteaza-te cu noi

Actual

Bărbatul care a împușcat un tânăr în Vama Veche, internat la psihiatrie pentru examen medical

Published

on

Ca urmare a sesizării din data de 14 iulie cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

De la fața locului a fost ridicată arma folosită de persoana în cauză, respectiv o armă letală cu glonț de calibrul 9×19 mm, pe care aceasta o deținea legal.

Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acționat accidental pistolul.

Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și a luării măsurilor legale ce se impun.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions