Connect with us

Actual

Un bărbat a fost găsit mort pe o plajă din Năvodari

Published

on

Un bărbat a fost găsit mort pe o plajă din Năvodari.

Potrivit oficialilor de la ISU Dobrogea, persoana inecată, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost scoasă la mal pe o plajă din Năvodari, în zona Zanzibar.

Tot ISU a comunicat faptul că se intervine cu șenilata de la Năvodari și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement