Connect with us

Actual

Un bărbat care traversa neregulamentar b-dul Tomis, săltat de trupele speciale. Vezi de ce

Published

on

Un bărbat a fost reținut aseară de un echipaj de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și dus la Secția 3 Poliție. El a traversat bulevardul Tomis prin fața autospecialei de poliție, iar apoi a devenit recalcitrant și a amenințat oamenii legii.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 7 martie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați, de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu privire la faptul că, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au identificat, pe bulevardul Tomis,  un bărbat, de 32 de ani, care traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala poliției.

”Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somațiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și i-a amenințat pe aceștia cu acte de violență, s-a procedat la imobilizarea și conducerea acesteia la sediul Secției 3 Poliție.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!