Connect with us

Actual

Un bărbat din Cernavodă a amenințat doi polițiști. Agresorul a fost reținut

Published

on

Un bărbat din Cernavodă a amenințat doi polițiști, în mediul online. El a fost reținut sub acuzația comiterii infracțiunii de ultraj și va fi prezentat instanței de jdecată cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 1 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 55 de ani, față de care Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia a dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit că ar fi comis infracțiunea de ultraj.

”Bărbatul ar fi amenințat și hărțuit, în mediul online, doi polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă.

Persoana în cauză a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca, în cursul zilei de 2 martie a.c., să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.”, a precizat Olimpia Ceară, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!