Connect with us

Actual

Amplă razie a polițiștilor constănțeni. Zeci de persoane au fost legitimate

Published

on

razie

În această dimineață, polițiști constănțeni din cadrul structurilor de investigații criminale, ordine publică și rutieră au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pentru creșterea gradului de siguranță, pe raza municipiului Constanța.

Astăzi, 2 martie, în intervalul orar 6.00-10.00, polițiști din cadrul structurilor Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 70 de persoane și au fost oprite, pentru control, 12 autovehicule, totodată fiind verificate și 18 locații publice.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei, și au constatat o infracțiune la regimul circulației rutiere.

Exemplu:

Astăzi, în jurul orei 9.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pentru perioada în curs.

În cauză a fost constituit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!