Connect with us

Actual

Un șofer din Tulcea s-a proptit cu mașina în peretele unei centrale termice

Published

on

accident tulcea

Astăzi, în jurul orei 13.30, prin apel la numărul unic de urgență 112, s-a solicitat ajutorul pompierilor militari pentru a interveni la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a intrat in coliziune cu o clădire a unei centrale termice dezafectată. O persoană a rămas încarcerată.

Către locul indicat de apelant, s-au deplasat de urgență două echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

În urma coliziunii, a rezultat o victimă (un bărbat de 60 de ani) încarcerată.

Potrivit Biroului de presă al ISU Delta Tulcea, pompierii militari au procedat la extragerea victimei din autoturismul avariat după ce au îndepărtat elemente ale caroseriei. Aceasta a fost predată echipajului SAJ prezent la fața locului, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de urgență Tulcea.

”De asemenea, pompierii militari au asigurat măsurile specifice pentru prevenirea unui incendiu în astfel de situații.”, a precuzat Daniel Năstase, purtător de cuvânt.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!