Conecteaza-te cu noi

Actual

Un bărbat din Gârliciu a fost prins la furat în județul Tulcea

Published

on

În cursul zilei de ieri, un bărbat din comuna Gârliciu, județul Constanța, a fost prins la furat în județul Tulcea.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Tulcea, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dăeni au fost sesizați cu privire la furtul unei sume de bani, dintr-un spațiu comercial, din localitatea Dăeni, județul Tulcea.

La scurt timp de la sesizare, în urma verificărilor efectuate, polițiștii tulceni au identificat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Gârliciu, județul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Suma de 790 de lei, sustrasă de bărbatul în cauză, a fost recuperată și predată reprezentantului societății comerciale.

Advertisement

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Foto: Ilustrativ

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions