Connect with us

Actual

Un bărbat din Jurilovca este căutat de polițiști. Anunțați la 112 dacă l-ați văzut

Published

on

disparut tulcea

Update: Bărbatul a revenit la domiciliu, potrivit IPJ Tulcea.

Știre inițială: Polițiștii tulceni caută un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din localitatea Jurilovca, județul Tulcea.

Persoana dispărută, PERIT SIDOR, a plecat la data de 4 iunie 2023 de la o unitate spitalicească din municipiul Tulcea și nu a mai ajuns la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1.75 m, greutate 80 kg, ochi albaștri, față ovală, păr grizonant.

Advertisement

La momentul plecării era îmbrăcat cu tricou negru cu dungi, cămașă cu mânecă lungă, având culorile alb și albastru, pantalon tip sport de culoare gri, pantofi roșii.

”Persoanele care pot oferi informații cu privire la cel în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.”, precizează reprezentanții Biroului de presă al IPJ Tulcea.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement