Connect with us

Actual

Un consătean de-al lui Iorguș a ajuns personaj foarte important în Europa

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Ionut Voinea, fiul directorului Serviciului de Metrologie Constanța, Tudorel Voinea, a preluat luna aceasta conducerea operațiunilor tehnice ale grupului de comunicații Liberty Global din regiunea Europa Centrală și de Est (CEE) care include Polonia, Ungaria, România, Cehia și Slovacia, precum și operatorii DTH din aceste cinci țări, scrie HotNews.ro.

Ionuț Voinea este director de tehnologie în UPC România, are experiență de peste 10 ani în cadrul UPC, fiind absolvent al Facultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnică București. Voinea și-a început cariera în anul 2006 în cadrul departamentului Customer Care. Potrivit informațiilor UPC România, în 2015 Ionuţ Voinea și-a asumat rolul de Technology Director UPC România, fiind responsabil de toate operaţiunile de reţea şi clienţi, dezvoltarea reţelei, zona tehnologicã, logisticã, supply chain  şi funcţiunile de suport şi, începând cu 2017 a preluat responsabilitaţi extinse ĩn cadrul Regiunii Europa Centralã şi de Est a UPC, conducând divizia de dezvoltare reţele de acces din cele cinci ţãri CEE.

Dincolo de faptul că este tânăr, de informațiile legate de carieră, de pregătirea profesională și ascensiunea sa printre cele mai importante personaje din Europa, Ionuț Voinea are o legătură strânsă și cu județul Constanța. Este din municipiului Mangalia! Cariera și pregătirea profesională îi sunt promovate de unul dintre oamenii deveniți importanți în județul nostru, chiar dacă nu s-a născut aici. Fostul primar al municipiului Mangalia, Zanfir Iorguș, a scris pe pagina sa de Facebook faptul că se mândrește cu tânărul Voinea. De ce? “Un tânăr din Mangalia… cu rădăcini…. în Barcea, Galați!”, a scris fostul edil pe pagina de socializare. Explicația mesajului? Iorguș este și el din comuna Barcea din județul Galați, iar Ionuț Voinea este fiul bunului său prieten, Tudorel Voinea, după cum ține să precizeze pentru “Ordinea.ro”. “Ionuț Voinea este un tânăr care promite din punct de vedere profesional foarte mult și rezultatele muncii sale se văd. Ionuț este fiul bunului meu prieten Tudorel Voinea de la Metrologie – Regiunea Sud Est”, ne-a spus Iorguș, știut fiind faptul că și el vine din aceeași zonă.

Nici comentariile nu au întârziat să apară, unul dintre acestea fiind: “La Barcea se nasc bărbați frumoși și deștepți”

Grupul Liberty Global este unul dintre cei mai mari operatori de comunicații prin cablu la nivel mondial, cu operațiuni în peste 30 de țări în Europa, America Latină și Caraibe.

sursa foto: UPC Romania / Facebook

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Doi militari români au fost răniți în Afganistan

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Doi militari din cadrul Batalionului 191 Protecția Forței „Golden Lions” au fost răniți miercuri, 21 octombrie, în Afganistan, în jurul orei 19.30, ora României, în timpul unei misiuni de patrulare în zona de responsabilitate, în urma unui atac cu dispozitiv exploziv improvizat.

Militarii români se deplasau cu un convoi de autovehicule MRAP (Mine Resistant Ambush Protected / autovehicule rezistente la mine și protejate împotriva ambuscadelor), în regiunea Kandahar. Dispozitivul exploziv s-a declanșat la trecerea ultimului autovehicul din coloană. În urma exploziei, au fost răniți sergentul Gabriel Czifrak și caporalul clasa a II-a Iosif Ioan Reman.

Militarii din patrulă au aplicat procedurile standard prevăzute de regulile de angajare, asigurând zona și acționând de urgență pentru acordarea primului ajutor militarilor răniți și evacuarea întregului echipaj al vehiculului afectat de explozie către Spitalul Militar ROL-2 din Baza Aeriană Kandahar, unde cei doi militari răniți, aflați în stare stabilă, beneficiază de tratament medical de specialitate. Ceilalți trei membri ai echipajului sunt evaluați medical, conform cerințelor standard aplicabile în aceste situații.

Militarii arădeni au fost dislocați în teatrul de operații din Afganistan în luna august, pentru o misiune de șase luni.

Foto: Facebook MApN

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Ieri, doi bărbați au ajuns în spatele gratiilor. Vezi ce infracțiuni au comis

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, polițiști din județul Constanța au pus în executare două mandate.

Primul dintre ele a fost efectuat de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale. Aceștia au identificat un bărbat, de 34 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 8 luni și 586 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Tot ieri, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 7 luni și 10 zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei doi bărbați au fost escortați și încarcerați în Penitenciarul Poarta Albă.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

CNAIR reia licitația pentru reabilitarea Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada Soarelui

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) organizează licitație pentru reabilitarea Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600.

Conform documentelor, valoarea estimată a lucrărilor este de 81 milioane de lei, iar durata lor este de 24 de luni. Contractul prevede o perioadă de garanție de minimum 36 de luni.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 23 noiembrie a.c., conform informațiilor din SEAP.

INFO! CNAIR a mai lansat licitație pentru aceeași lucrare, la pachet cu Podul peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680. Din cauză că nu a fost depusă nicio ofertă, licitația a fost anulată.

Cele două poduri în lungime de 2,6 kilometri, de la Borcea și Cernavodă, sunt o parte importantă a Coridorului IV Pan-European care traversează România de la Vest la Est.

Lucrările cu un grad ridicat de complexitate vor fi executate pentru prima oară după 38 de ani, perioadă în care aceste poduri nu au suferit nici un fel de lucrări de reparații semnificative pe partea rutieră.

Proiectul de reabilitare a celor două poduri dunărene va fi finanțat din Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: