Conecteaza-te cu noi

Actual

Un constănțean a condus fără permis și a lovit două mașini parcate. Ulterior s-a prezentat singur la poliție

Published

on

politia rutiera constanta

Un constănțean care a urcat la volanul unui autoturism deși nu are permis de conducere a lovit două mașini parcate. Ulterior s-a prezentat la poliția rutieră și s-a ales cu dosar de cercetare penală.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 20 februarie, în jurul orei 17.40, la sediul Serviciului de Siguranță Rutieră s-a prezentat un bărbat, de 34 de ani, care a declarat că în ziua precedentă ar fi fost implicat într-o tamponare.

Astfel, polițiștii au stabilit că, la data de 19 februarie a.c., în jurul orei 2.00, bărbatul ar fi condus un autoturism pe strada Dezrobirii și ar fi lovit două vehicule parcate.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Advertisement

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions