Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Un copil de 3 ani a dispărut dintr-un magazin din Mahmudia. A fost găsit mort în Dunăre

Published

on

Duminică, 13 august, polițiștii din Mahmudia au fost anunțați despre dispariția unui copil în vârstă de 3 ani. Acesta se afla la un magazin împreună cu tatăl său.

A fost constituita o echipa operativă cu lucrători ai Serviciului de Investigații Criminale, Secția 1 Poliție Rurală Tulcea și Postul de Politie Mahmudia, care au efectuat activități de căutare, cu sprijinul salvatorilor ISU.

Pentru că ieri nu a fost găsit, micuțul a fost căutat și astăzi.

”În continuarea activităților specifice de căutare efectuate de IPJ Tulcea cu sprijinul echipei de scafandri din cadrul ISU Tulcea și ISU Brăila, a fost identificat corpului minorului, în apele fluviului Dunărea, Brațul Sfântul Gheorghe, la o distanță de aproximativ 30 de metri în aval față de locul unde a fost văzut ultima dată.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Tulcea.

Advertisement
palaz

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Foto: Ilustrativ

 

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions