Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Alertă în Mamaia. Mai multe persoane, în pericol de înec

Published

on

Militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în stațiunea Mamaia pentru a acorda primul ajutor mai multor persoane care se află în pericol de înec.

Din primele informații, 5 persoane sunt în pericol de înec, pe plaja Victoria din stațiunea Mamaia. La fața locului intervin mai multe echipaje de salvatori, respectiv: Smurd B2 Mamaia, Smurd B2 Fripis, Smurd C și autospeciala de transport victime multiple Port.

S-a format un lanț uman pentru salvarea persoanelor. Misiunea este în dinamică.

”Două persoane inconștiente au fost scoase din apă și se fac manevre de resuscitare.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Advertisement
palaz

Update: La fața locului intervine și elicopterul SMURD. Două persoane au fost transportate la spitalul județean Constanța conștiente.

Alte 3 persoane sunt inconștiente – se efectuează manevre de resuscitare.

Update2: Din nefericire, nici una dintre persoane nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Toate trei  au fost declarate decedate.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions