Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

(VIDEO) O mină marină a explodat în apropiere de Costinești. Intervin autoritățile

Published

on

mina marina

Astăzi, în jurul orei 9.00 s-a produs o explozie în apropiere de Costinești, cel mai probabil a unei mine marine. Deflgrația a avut loc în zona digului din fața hotelului Forum.

La fața locului intervin  pompieri de la Stația Tuzla cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un SMURD B2, echipajul CBRN din cadrul ISU Constanța, precum și RHIB Eforie.

”La fața locului, colegii au perimetrat zona. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Se confirmă faptul că a  fost înregistrată o explozie în dig.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement
palaz

Update: Se pare că o a doua mină marină a fost semnalată plutind în derivă iar autoritățile vor pleca în căutarea ei.

”În ceea ce privește cea de a doua mină semnalată ca plutind în derivă în aceeași zonă, vă informăm că Forțele Navale Române au pregătit o echipă de scafandri EOD care urmează să se îmbarce pe o navă a Gărzii de Coastă din Mangalia, urmând ca împreună să se deplaseze, în cel mai scurt timp posibil, în raionul indicat in vederea evaluării situației și intervenției pentru neutralizare, în măsura în care mina este identificată.”, au transmis reprezentanții Biroului de presă al Forțelor Navale.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions