Conecteaza-te cu noi

Actual

Un microfon a fost găsit în biroul lui Raed Arafat

Published

on

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat că a fost găsit un microfon în biroul secretarului de stat Raed Arafat, Parchetul General declanșând o verificare.

„Pe acest subiect nu aș putea comenta mai mult, însă vă pot asigura că acordăm sprijin unităților de parchet în desfășurarea oricărei anchete. Am acordat sprijin unității de parchet pentru desfășurarea acestei anchete, așa cum am făcut de fiecare dată când MAI a fost solicitat de către Parchet. Date despre anchetă, rezultatele anchetei și orice alt detaliu – poate da Parchetul General”, a precizat Bode, citat de Agerpres, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit, Realitatea Plus un microfon a fost găsit sub scaunul din biroul lui Raed Arafat, parte a unei anchete DNA.

foto: BZI

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions