Conecteaza-te cu noi

Administratie

Un mini-loc de joacă între o rampă de gunoi și o stradă intens circulată. Chițac: „Cum vi se pare noul spațiu dedicat copiilor?“

Published

on

loc de joaca cet

Primarul Constanței, Vergil Chițac, se laudă pe Facebook cu noile sale realizări. Este vorba de reabilitarea unor locuri de joacă.

„Continuăm reabilitarea și modernizarea locurilor de joacă din tot orașul. Ce vedeți mai jos, sunt spațiile recent finalizate din următoarele locații:

Aleea Egretei, bloc AV10;

Aleea Bravilor;

Strada Dionisie cel Mic;

Strada Cișmelei.

Și continuăm în tot orașul. Cum vi se par noile spații dedicate copiilor?“, spune Chițac în postare.

Printre locurile de joacă scoase în evidență de Chițac se numără și cel de pe Aleea Egretei, în spatele blocului AV10 din zona CET. Pe lângă faptul că locul de joacă este amplasat pe un loc foarte îngust, de numai câțiva metri pătrați, el este situat în apropierea unei rampe de unde se încarcă deșeurile menajere de la blocul AV 10. Locuitorii din zonă critică ideea Primăriei de a amenaja un loc de joacă marcat între o stradă pe unde trec mașini (fiind despărțit doar de un trotuar îngust) și o rampă de gunoi. Pe de altă parte, cetățenii din zonă sunt nemulțumiți și de faptul că, pentru a amenaja acest mini-loc de joacă, Primăria a desființat șase locuri de parcare, care sunt și așa insuficiente pentru cetățenii din zonă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions