Actual

Un nou accident rutier în Valu lui Traian! Circulație blocată pe un sens

mart. 08, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puțină vreme, în localitatea Valu lui Traian a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La fața locului au fost solicitate echipaje ale Serviciului de Ambulanță și Poliției Rutiere, deoarece mașinile erau avariate și șoferii lor răniți ușor. Din fericire, nici unul dintre ei nu a avut probleme medicale serioase dar au fost controlați de către  medicii sosiți la fața locului. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat. Din cauza evenimentului, circulația rutieră în zonă s-a desfășurat mai multă vreme pe un singur sens de mers, fapt care a atras nemulțumiri din partea celorlalți participanți la trafic.

Potrivit IPJ Constanța, conform sesizării şi a primelor cercetări, un bărbat,de 21 de ani, a condus o autoutilitară, în localitatea Valu lui Traian, dinspre Constanța către oraș Murfatlar, acesta efectuând o manevră de întoarcere peste marcajul longitudinal dublu continuu și intrând în coliziune cu autoturism, condus de un tânăr, de 24 de ani, care circula în aceeași direcție. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului și a celor doi pasageri din autoturism. În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!