Connect with us

Administratie

Un nou pas pentru demiterea lui Maricel. Semnăturile pentru organizarea referendumului din Agigea, validate

Published

on

USR Agigea anunță că semnăturile pentru organizarea referendumului pentru demiterea primarului PSD-ist din Agigea, Maricel Cirjaliu, au fost validate!

„La următoarele alegeri vom avea ocazia să-l demitem pe primarul abuzator. Menționam că, în ciuda faptului că instanța a decis să dizolve Consiliul Local, prefectul Constantei, Silviu Coșa, a ales să ceară o soluție de la ministerul de resort pentru a se putea respecta voința cetățenilor“.

„Semnăturile strânse pentru organizarea unui referendum pentru demiterea primarului PSD-ist, Maricel Cîrjaliu, au fost validate. Procedura de strângere de semnături a durat 6 luni de zile, la care au participat colegii din filiala Agigea, filiala județeană și chiar națională. Acțiunea a fost demonstrată prin postările pe care le-am făcut pe pagina de facebook USR PLUS Agigea. Deși am ieșit în fiecare zi și am adunat câteva zeci de postări cu echipele care s-au ocupat de strângere de semnături, primarul susține că semnăturile sunt false și încearcă să intimideze autoritățile cu scopul de a bloca “debarcarea” sa de la Primăria Agigea. Se pare că autoritățile nu răspund la aceste intimidări și respecta voința cetățenilor. Suntem nerăbdători să votăm pentru demiterea primarului inculpat, Măricel Cîrjaliu!“, a declarat liderul USR Agigea, Gabriel Ciobanu.

Echipa locală USR PLUS Agigea a depus la Prefectură, în toamna anului trecut, numărul de semnături necesare pentru inițierea procedurii de organizare a referendumului local pentru demiterea primarului PSD Maricel Cristian Cîrjaliu. După mai multe luni de eforturi, au fost strânse 2 000 de semnături, depășind astfel numărul de 1.800 de semnături necesare pentru declanșarea acestei proceduri.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta