Conecteaza-te cu noi

Actual

Un tânăr a incendiat gardul unei locuințe din Lumina. S-a ales cu ordin de protecție și monitorizare electronică

Published

on

bratara electronica supraveghere

Un tânăr de 23 de ani s-a ales cu dosar penal de distrugere și amenințare după ce a incendiat gardul unei locuințe din localitatea Lumina, județul Constanța. În plus, a fost emis ordin de protecție provizoriu și monitorizare electronică.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 5 februarie a.c, polițiștii Poliției orașului Năvodari au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr ar fi incendiat gardul unui imobil.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr, de 23 de ani, a incendiat gardul ce împrejmuiește locuința unei femei, de 22 de ani, din comuna Lumina.

”În vederea asigurării securității imediate a victimei, în cauză a fost emis ordin de protecție provizoriu, concomitent fiind montată o brățară electronică de supraveghere.

Advertisement

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions