Conecteaza-te cu noi
SEAS

Energie&Mediu

Un tânăr din Cernavodă, printre primii 100 de energeticieni ai lumii de mâine

Published

on

La doar un an de la cooptarea sa în comunitatea globală Future Energy Leaders (FEL) 100 – program aflat sub egida World Energy Council, Andrei Covatariu, un tânăr din orașul Cernavodă, a fost ales membru în board-ul de conducere al organizației.

Digital Manager și Asistent Executiv pentru CEO și Country Manager Enel România, Andrei Covatariu a intrat în FEL 100 în urmă cu un an, alături de colegul său Claudiu Butacu, vicepreședintele Future Energy Leaders România.

Conform documentelor ce stau la baza numirii sale, Andrei Covatariu are un mandat de 3 ani pe care îl desfășoară în cadrul Comitetului de Studii,  ce supervizează activitatea membrilor din comunitatea FEL-100 și care facilitează integrarea lor în proiectele desfășurate de World Energy Council. Andrei este și Senior Research Associate  la Energy Policy Group. Este membru al FEL România din anul 2014. De asemenea, el ocupă poziția de Contributing Analyst pentru Wikistrat și este doctorand în domeniul managementului Sistemului Enegetic Național, în contextul politicilor europene în energie, la ASE București.

Andrei Covatariu este nascut pe 30 martie 1988 în Cernavodă și de ceva vreme este stabilit în București. Andrei este fiul fostului director al Liceului Energetic din orașul Cernavodă, Dumitru Covatariu.

FEL-100 este platforma destinată să inspire și să modeleze liderii din sectorul energetic de mâine. Programul este conceput pentru a facilita, pentru o perioadă de maxim 3 ani, interacțiunea între un număr riguros selectat de participanți din toată lumea și pentru a face posibilă colaborarea regională și internațională. În fiecare an, programul selectează 35 tineri profesioniști de mare pespectivă pentru a se alătura FEL-100. FEL Romania este un program inițiat și coordonat de Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din Comunitatea globală Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council, după cum notează și investenergy.ro.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions