Actual

Un TIR s-a răsturnat între Crucea şi Gălbiori

mart. 06, 2018 Maria Ionescu

În urmă cu puţină vreme, pe DN 22A, între localităţile Crucea şi Gălbiori un TIR s-a răsturnat şi a blocat ambele sensuri de mers. La ora actuală se desfăşoară activităţi în vederea eliberării şoselei. Dat fiind faptul că maşina se află în apropierea unei curbe, maşinile care circulă în zonă vor forma o coloană în aşteptare, dat fiind faptul că nu au pe unde să ocolească.

Update: Se pare că deja s-a reuşit eliberarea unei benzi, aşa că autoturismele care stăteau la coadă pot circula pe rând. La ora 16:10,  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat  că în judeţul Constanţa, traficul este blocat pe DN2A Crucea- Gălbiori, din cauza unui autoren răsturnat pe carosabil. O persoană a fost rănită şi transportată la spitalul de urgenţă din Constanţa.  Se estimează ca în aproximativ 30 de minute traficul să fie reluat.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!