Actual Slide

(video) DEZASTRU CULINAR la CHINESE GARDEN din Constanța. Vezi imaginile descoperite de OPC

mart. 06, 2018 Mihaela Tîrpan

Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța continuă și astăzi acțiunile de control la unitățile de alimentație publică. După ce, ieri, inspectorul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu, a aplicat o amendă de 10.000 de lei și a retras de la comercializare peste o sută de kilograme de fructe și legume din Auchan situat pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, astăzi o nouă locație des vizitată de constănbțeni șochează.

Constantinescu a verificat bucătăria restaurantului Chinese Garden din zona Casei de Cultură din Constanța. Mizerie, alimente expirate și ustensile pline de rugică, asta au decoperit inspectorii OPC în interiorul vestitului restaurant.

S-a decis deja oprirea temporară a activității până la remedierea deficiențelor. Totodată, Horia Constantinescu a informat că firma a primit 18.000 de lei amendă, au fost retrase definitiv de la consum 45 de kg de materii prime procesare și neprocesate.

Imaginile vorbesc de la sine.

 

Comments

comments

Mihaela Tîrpan

About The Author

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!