Actual Slide

Un tren a deraiat în zona Pod Butelii! Două vagoane s-au răsturnat

mart. 18, 2018 Maria Ionescu

Un eveniment s-a produs azi, pe calea ferată,  în zona Podului de Butelii din Constanţa. Un tren marfar a deraiat dar, din fericire nu s-au înregistrat victime. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Constanţa, sunt două vagoane răsturnate. La faţa locului este agitaţie mare, echipajele de intervenţie încearcă, pe de-o parte, să afle ce anume s-a întâmplat şi, pe de altă parte, să repună vagoanele pe calea ferată.

Update: CFR SA informeaza ca in jurul orei 12.05, 2 vagoane din compunerea unui tren de marfa, care apartine operatorului privat TEHNOTRANS, au deraiat la intrare in statia Constanta Marfuri, statie aflata pe sectia neinteroperabila Palas – Cap Midia, care este administrata de gestionarul privat de infrastructura GFR. Mentionam faptul ca pe sectia Palas – Cap Midia nu circula trenuri de calatori.

De asemenea, facem precizarea ca CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare publice, va asigura suportul tehnic necesar operatiunilor de interventie, cu utilaj de mare tonaj pentru ridicarea si repunerea pe sina a celor doua vagoane. Vagoanele deraiate erau goale. Purtator de cuvant CFR SA, Oana Branzan.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!