Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Un turist din Sfântu Gheorghe, județul Covasna, a dispărut pe brațul Sfântu Gheorghe, în Deltă

Published

on

cautari disparut

În cursul zilei de ieri, 11 iunie, pompierii tulceni au fost alertați despre faptul că o persoană, un bărbat de 48 de ani, din localitatea Sfântu Gheorghe, județul Covasna, în timp ce se afla pe malul brațului Sfântu Gheorghe a dispărut în cursul nopții.

Din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a intervenit imediat un echipaj de căutare salvare cu o ambarcațiune, iar căutările au fost efectuate până la lăsarea întunericului din păcate, fără niciun rezultat pozitiv.

În cursul zilei de astăzi, căutările turistului au fost reluate cu două echipaje, unul de scafandri din cadrul ISU Brăila și unul de căutare salvare cu o ambarcațiune IB5. Căutările sunt efectuate în condiții de vizibilitate zero, la o adâncime pe alocuri de peste 8 metri.

cautari disparut

”Salvatorii tulceni fac un apel către toți pasionații de pescuit și iubitorii de natură și Deltă să fie vigilenți când stau pe malul Dunării ori a apei, să nu se scalde sub nici o formă în apele curgătoare și să acorde o atenție sporită în cazul în care pescuiesc pe timpul nopții.

De asemenea, în cazul în care sunteți nevoiți să vă deplasați cu ambarcațiuni, vă reamintim că purtarea vestei de salvare este obligatorie! Aceasta vă poate salva viața chiar dacă considerați că sunteți buni înotători! Apele Dunării nu iartă!”, a precizat Daniel Năstase, purtător de cuvânt al ISU Delta Tulcea.

cautari disparut

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions