Conecteaza-te cu noi

Societate

Universitatea Ovidius a câștigat un nou proiect de dezvoltare a infrastructurii educaționale

Published

on

universitatea ovidius

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a câștigat, în cadrul campaniei ”Tu decizi pentru Constanța!”, un proiect de reabilitare parțială a sediului aflat în Piața Chiliei, care va fi implementat de către Primăria municipiului Constanța în perioada următoare.

Proiectul a obținut cel mai mare număr de voturi exprimate de constănțeni pe platforma online a campaniei, creată pentru aplicarea instrumentului de bugetare participativă, prin care cetățenii decid direct cum este cheltuită o parte a bugetului local.

Beneficiarii acestui proiect vor fi studenții şi cadrele didactice din cadrul Facultății de Științe Economice, Facultății de Psihologie şi Științele Educației și Facultății de Matematică și Informatică, care își desfășoară activitatea în sediul UOC aflat pe strada Ion Vodă, nr. 5.

”Prin realizarea acestui proiect, Universitatea Ovidius din Constanța va îmbunătăți condițiile de studiu oferite, prin modernizarea spațiilor de învățământ, unde activitățile de predare-învățare și cercetare se vor desfășura la cele mai înalte standarde. Mulțumesc întregii comunități academice și locale, care a sprijinit public, prin vot, proiectul și a făcut posibilă această nouă reușită.”, a precizat conf. univ. dr. Dan-Marcel Iliescu, rectorul UOC.

Advertisement

Campania „Tu decizi pentru Constanța!” s-a desfășurat în perioada 1 august – 6 decembrie 2023 și a inclus 38 de proiecte depuse pe opt domenii care au vizat: infrastructura educațională și culturală, amenajarea spațiilor publice, amenajarea spațiilor verzi și a locurilor de joacă, mobilitate, accesibilitate și siguranța circulației, protecția mediului și a animalelor, digitalizare, infrastructura de sănătate și sport, precum și sprijin social.

 

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions