Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Cea de-a cincea ediție a Sesiunii de comunicări matematice, la Universitatea Ovidius

Published

on

matematica ovidius

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC), în colaborare cu Societatea de Științe Matematice, filiala Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, organizează, sâmbătă, 9 decembrie, cea de-a cincea ediție a Sesiunii de comunicări matematice dedicată studenților, masteranzilor și doctoranzilor din domeniul Matematică, dar și elevilor și cadrelor didactice din liceele constănțene.

Manifestarea se desfăşoară în cadrul a două secțiuni, la care vor fi  prezenți, în total, peste 50 de participanți.

Astfel, la prima secțiune, care are loc în format fizic, prezintă lucrări științifice studenţi ai FMI de la programul de licență Matematică informatică, alături de colegii lor, masteranzi la programul Matematică școlară avansată, studenţi de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, printre participanți fiind și cadre didactice de la şcoli şi licee constănțene.

Cea de-a doua secțiune a manifestării, dedicată doctoranzilor, se desfăşoară  în format online și  reuneşte participanți de la Şcoala Doctorală de Matematică a UOC, de la universităţi din țară (Baia Mare, Bucureşti, Braşov, Cluj, Sibiu), precum şi doctoranzi de la universităţi din Republica Moldova şi Muntenegru.

Detalii suplimentare despre sesiunea de comunicări sunt disponibile accesând link-ul https://fmi.univ-ovidius.ro/sesiunea-de-comunicari-matematice-2023/.

”Sesiunea de comunicări matematice este organizată anual, începând din 2019, la Universitatea Ovidius din Constanța şi reprezintă o deosebită oportunitate de interacțiune între studenți, elevi și cadre didactice.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions