Conecteaza-te cu noi

Societate

Universitatea Ovidius a participat la a treia întâlnire transnațională în cadrul proiectului european PLAYS

Published

on

Proiect PLAYS

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), prin Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS), a participat, recent, la cea de-a treia întâlnire transnaţională din cadrul proiectului Practical Learning to Advance Youngsters in Sport (PLAYS), care a avut loc la Nantes, în Franța.

Proiectul PLAYS își propune să sprijine copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani din diferite țări ale UE în practicarea sportului cu o abordare ludică, promovând creșterea fizică și mentală sănătoasă, precum și incluziunea și adaptarea la diferite situații sociale și de mediu.

”În cadrul întâlnirii, care a reunit 14 participanți din 8 țări europene, au fost analizate aspecte legate de elaborarea ghidului PLAYS pentru sprijinirea părinților, profesorilor și antrenorilor din diferite ramuri sportive. În acest sens, partenerii din proiect au decis să aplice metodele propuse în ghid în cadrul unui program pilot de exerciții, care vizează copii ce practică natația, patinajul pe role și gimnastica, la nivel de amatori. Programul se va desfășura timp de 10 luni, în Italia, Portugalia și România”, precizează conf. univ. dr. Antoanela Oltean, managerul proiectului din partea UOC.

”Proiectul Practical Learning to Advance Youngsters in Sport (PLAYS), contract nr. 101049381, finanțat cu 400.000 de Euro prin Programul Erasmus Plus, Acțiunea-Cheie 2: Parteneriate de cooperare în domeniul sportului, este realizat în cadrul unui consorţiu din care fac parte nouă organizații, Universitatea Ovidius din Constanța (România) având calitatea de instituție coordonatoare. Celelalte organizații implicate sunt: European Culture and Sport Organization (Italia), Verde Foundation (Polonia), Portuguese Swimming Federation (Portugalia), Italian Association of Culture and Sport (Italia), International Workers and Amateurs in Sports Confederation (Austria), Nova Child (Franța), Asociația CPDIS (România), Stichting Sportservice Noord-Brabant (Țările de Jos).”, au transmis reprezentanții Biroul de presă al Universităţii Ovidius din Constanţa.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions