Conecteaza-te cu noi

Societate

Universitatea Ovidius, sesiune internațională de comunicări științifice în drept și științe administrative

Published

on

universitatea ovidius

Facultatea de Drept și Științe Administrative (FDSA) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 23-24 mai, Sesiunea internațională de comunicări științifice ale studenților în drept și științe administrative.

La eveniment participă peste 80 de studenți de la cinci instituții de învățământ superior din România, Republica Moldova și Ucraina: Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea „Titu Maiorescu” din București, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea de Stat din Moldova (Chișinău, Republica Moldova) și Universitatea Națională „Iuri Fedkovici” din Cernăuți (Ucraina).

”Această sesiune de comunicări științifice face parte din seria evenimentelor organizate de facultatea noastră pentru studenți. Ne bucură numărul mare de participanți înscriși la manifestare, care subliniază interesul tinerilor pentru aprofundarea studiului prin activități de cercetare științifică.”, precizează prof. univ. dr. Adrian Stoica, decanul FDSA.

Potrivit Biroului de presă al Universității Ovidius, lucrările conferinței se desfășoară în cinci secțiuni: Științe penale, Drept privat, Drept public, Comunicare și relații publice în era digitală și Strategii și politici în administrația publică.

Foto: Ilustrativ

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions