Conecteaza-te cu noi

Societate

În premieră, campionat național de Ashihara Karate la Constanța. Vezi ce rezultate a obținut CSO Ovidiu

Published

on

karate ovidiu

În acest weekend, 24-25 mai, la Sala Sporturilor din Constanța s-a desfășurat Campionatul național de karate pentru copii și cadeți 2, băieți și fete.  Este pentru prima oară în istorie când se organizează la Constanța un campionat național de Ashihara Karate.

La această competiție au participat peste 200 de sportivi din toată țara. De la Clubul Sportiv Orășenesc Ovidiu s-au aliniat la start 17 sportivi, atât la kumite, cât și la kata, băieți și fete cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Aceștia au reușit să câștige 9 medalii, dintre care 3 de aur: Eva Ghițulescu a câștigat locul I atât la kata, cât și la kumite, iar Ema Gavrilă s-a clasat pe locul I la kumite. 

Pe locul II s-au clasat Flavius Stoica și Rodica Zaharia, ambii la kumite, iar pe locul III au fost Ștefan Radu, Luiza Ion, Matei Larion și Milena Incarbone, toți la proba de kumite.

”Lotul de sportivi cu care clubul CSO Ovidiu a participat la această competiție este un nucleu tânăr, pentru mulți dintre ei fiind prima experiență pe suprafața de luptă. Am reușit să aducem și 3 titluri de campion, două obținute de Eva Ghițulescu, atât la kumite cât și la kata, și unul obținut de Ema Gavrilă, la kumite. În clasamentul național al cluburilor ne-am situat în prima parte. Nu am reușit să ne clasăm pe podium dar consider că nu este un eșec. De fapt, acest lucru ar trebui să ne bucure fiindcă am reușit să aducem noi sportivi în competiție, ceea ce ne oferă încredere și speranță pentru anii următori. Mulțumim primăriei orașului Ovidiu, d-lui primar George Scupra și clubului sportiv orășenesc pentru sprijinul acordat. De asemenea, mulțumim părinților pentru implicare și pentru suportul oferit sportivilor. Mulțumim și voluntarilor care ne-au ajutat la organizarea acestui eveniment.”, a declarat antrenorul Ștefan Ghițulescu pentru ziarul Ordinea.Ro.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions