Conecteaza-te cu noi

Societate

Teatru de copii și ateliere de creație pe toată perioada verii, la Mangalia

Published

on

mangalia

Mangalia se pregătește intens penttu vacanța de vară a elevilor. Astfel, OMD Mangalia pregătește surprize, jocuri, ateliere de creație și competiții cu premii pentru copii începând cu 1 Iulie, de Ziua Copilului, și până la finalul lunii august. Acestora li se adaugă o listă lungă de evenimente pentru părinți și bunici. Prin urmare, dacă nu au planuri pentru vacanța de vară, Mangalia te așteaptă.

Revenind la evenimentele dedicate copiilor, în exclusivitate, de echipa OMD Mangalia, Festivalul “TEATRU PENTRU COPII- ATELIERE DE CREATIE”  (1 IULIE – 31 AUGUST) reprezintă garanția că cei mici vor pleca din sudul litoralului cu amintiri de neuitat. 

“Eveniment sezonier desfasurat pe o perioada de 60 de zile, organizat impreuna cu Compania de teatru ,,YUPPIE ART’’ ateliere saptamanale, de sambata  pana joi , in intervalul orar 18:30- 21:30, incepand din data de 01 iulie pana in data de 31 august 2024 ,in cele doua locatii Venus-Cap Aurora si Neptun. Toate aceste activitati recreative,distractiv -educative, creative ,entertainment , activitati dinamice gen dans, mima , sunt dedicate familiilor cu copii ,cu titlu gratuit”, transmite echipa OMD Mangalia.

Propuneri tematice pentru atelierele de creatie sunt:

Ateliere de pictura si arta aplicate pe farfurii;

Concursuri de poezie si teatru;

Ateliere ,,Comedia dell árte’’- pictura masti venetiene ;

Ateliere de pictura faciala;

Ateliere de papusi din linguri de lemn;

Ateliere de bijuterii din paste fainoase pictate;

Ateliere creatie tablouri din frunze si fetru ;

Ateliere de ornamente cu floricele de porumb pictate;

Ateliere de flori si aranjamente florale;

Ateliere de papusi din sosete si orez;

Pentru a consulta lista completă a evenimentelor organizate și promovate de OMD Mangalia, vă recomandăm să citiți și:

Tu ce planuri ai pentru vacanța de vară? Mangalia te așteaptă! Îți prezentăm lista completă a evenimentelor

sursa foto: visit.mangalia.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions