Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

Universitatea Ovidius și-a prezentat oferta educațională la Târgul TehnoSKILLS

Published

on

universitatea ovidius

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) a participat miercuri, 24 aprilie, la Târgul Ofertelor Educaționale TehnoSKILLS, organizat de Liceul Tehnic Buzău, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Buzău.

În cadrul evenimentului reprezentanții UOC au luat parte la o masă rotundă cu tema „O carieră în domeniul tehnologic se construiește din gimnaziu”, la care au fost prezenți Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, prof. Daniela Palcău, inspectorul școlar general al ISJ Buzău, directori din învățământul preuniversitar, reprezentanții mediului academic, ai Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Buzău și ai Asociației Generale a Inginerilor din România (AGIR), Sucursala Buzău.

Peste 2000 de elevi din clasele VII-XII, din școli și licee cu profil tehnologic, aflate în județul Buzău au vizitat Târgul TehnoSKILLS.

„În cadrul evenimentului, le-am oferit celor interesați detalii despre oferta educațională pentru anul 2024-2025 a celor 16 facultăți din cadrul universității noastre. Dat fiind profilul tehnologic al liceelor cărora li s-au adresat organizatorii evenimentului, prezentările realizate au pus accent pe programele din domeniul tehnologic: servicii – economic, administrație, alimentație, turism, tehnic – mecanică, electronică, automatizări, robotică, informatică, inginerie și resurse – protecția mediului, mediu, ecologie. Totodată, tinerii au discutat cu cadre didactice și studenți, care le-au oferit informații despre oportunitățile pe care UOC le asigură prin intermediul colaborărilor cu mediul economic din întreaga regiune, dar și prin domeniile pe care le acoperă ca arie curriculară.”, precizează conf. univ. dr. Raluca Trandafir, prorector pentru fonduri structurale și relația cu mediul socio-economic.

Advertisement
palaz

 

 

 

 

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions