Conecteaza-te cu noi

Societate

UOC Constanța. Continuă proiectul ”O zi în Facultatea de Matematică și Informatică”

Published

on

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din cadrul Universității Ovidius din Constanța (UOC) începe cea de-a IV-a ediție a proiectului de activități extracurriculare „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică” cu un prim eveniment organizat vineri, 23 aprilie, de la ora 11:00, potrivit lect. univ. dr. Gabriela Badea, prodecanul FMI.

Conform sursei citate, activitatea se va desfășura online, participarea fiind posibilă prin linkul http://bit.ly/O_zi_în_FMI-23-04-ora11.

„Evenimentul va cuprinde un seminar și o masă rotundă, și își propune să asigure climatul adecvat discuțiilor între studenți și elevi legat de activitățile din cadrul facultății, de proiectele realizate de către studenți cât și despre oferta educațională a facultății”, subliniază prodecanul FMI.

Totodată, discuțiile vor fi ancorate pe marginea subiectelor prezentate în cadrul Seminarului studențesc care se va desfășura în prima parte a întâlnirii.

Advertisement

Potrivit organizatorilor, sesiunea va avea următorul program:

– ora 11.00 – Seminarul studențesc:

  • IoT and Cybersecurity at FMI – Lucian Plăcintă – Informatică, anul 3 și Antonio Vasile – Informatică în limba engleză, anul 3, coord. Asist. univ. dr. Dorin Iordache;
  • Aproape doi ani în FMI – Iustin Vîlcu și Alexandru Chiricesc, Informatică, anul II, coord. asist. univ. dr. Dorin Iordache;
  • PenPal – Platforma e-learning pentru învățământul primar – Gabriela Amalia Ene, Informatică în limba engleză, anul III, coord. Conf.univ.dr. Dragoș Sburlan;
  • SODA – Aplicație pentru verificarea distanțării sociale în fotografii și secvențe video – Daniel-Teodor Mocanu, Informatică, anul III, coord. Conf.univ.dr. Elena Pelican.

De la ora 12.00 vor avea loc discuții libere în cadrul Mesei rotunde elevi-studenți-cadre didactice.

Proiectul de activități extracurriculare „O zi în Facultatea de Matematică și Informatică” a reunit de-a lungul a patru ani elevi de clasa a XI-a și a XII-a din județele Constanța, Tulcea, Ialomița, anul acesta fiind prezenți și elevi din județul Călărași.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions