Actual

Update: Incendiu violent la Medgidia! Arde o baracă din zona Ciment (Video)

feb. 09, 2018 Maria Ionescu

În această dimineață, în zona Ciment din Medgidia a luat foc acoperișul unei barăci. Trei autospeciale de stingere din cadrul ISU Medgidia s-au deplasat în grabă spre zona incendiului. Potrivit Biroului de presă al ISU, incendiul se manifestă generalizat la o casă de aproximativ 40-50 de mp. O persoană care a suferit un atac de panică a fost preluată de către echipajul SAJ B. Din păcate, în zonă casele sunt lipite unele de altele, așa că pompierii lucrează la ora actuală pentru a localiza incendiul. Pe măsură ce vor apărea noi informații, vom reveni,

Update: Din cauza vântului care suflă foarte tare, incendiul s-a extins și la casele învecinate. La fața locului au fost suplimentate detașamentele de pompieri care lucrează. Acum sunt șapte autospeciale ce intervin de la patru Detașamente de pompieri. A fost trimisă și o autospecială de la detașamentul Fripis Constanța.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!