Conecteaza-te cu noi

Actual

(Update) Un aparat de zbor de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Bacău/ Căutările au fost oprite

Published

on

Update: Salvatorii s-au retras de pe teren la căderea întunericului. Este foarte posibil să fi fost vorba despre o alarmă falsă. Potrivit ISU Bacău, dacă se va reactiva semnalul, vor începe din nou căutarile.

Precizăm că aparatul de zbor de mici dimensiuni  a fost căutat la locul indicat de gps însă nu a fost găsit. Și un elicopter Smurd a ajutat la căutari.

Oficial din partea ISU Bacău:

”Pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în pădurea din zona localității Buhoci în urma unui apel care anunța un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni. Imediat, spre locul indicat s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare și o ambulanţă SMURD.

Advertisement

De asemenea, a fost anunțat Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, Serviciul de Ambulanță Județean Bacău, Salvamont Bacău și elicopterul SMURD Iași, care a survolat zona până la lăsarea întunericului. Totodată, s-a luat măsura alertării serviciilor pentru situații de urgență a comunelor Ungureni, Tamaș, Buhoci, Traian și Gioseni, pentru a aloca forțe, în vederea efectuării de căutări pe arii extinse.

La misiune au participat 43 de lucrători ai MAI și 35 de voluntari (reprezentanți ai Direcției Silvice Bacău și ai Serviciilor Voluntare). Începând cu ora 20.25 acțiunea de căutare s-a încheiat. În urma analizei efectuate, având în vedere faptul că semnalul sistemului de alertare nu s-a repetat, căutarea se va relua în momentul în care vom primi noi date.”, a precizat ISU Bacău.

Știre inițială

Un aparat de zbor s-a prăbuşit, luni după amiază în judeţul Bacau, iar autorităţile intervin în zonă. Minsterul Apărării a menționat că nu este vorba despre o aeronavă militară, au precizat jurnaliștii news.ro.

ISU Bacău a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină în pădurea din zona localităţii Buhoci în urma unui apel care anunţă un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni.

Advertisement

Sursa citată a precizat că spre locul indicat se deplasează o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare şi o maşină SMURD.

Se pare că aparatul de zbor s-a prăbușit într-o zonă împădurită, între localitățile Buhoci și Ungureni.

Știre în curs de actualizare.

Sursa: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions