Conecteaza-te cu noi

Politica

USR, atac dur la șeful PSD Constanța, Ion Dumitrache: „A fost partener de combinații ai condamnaților Mazăre, Constantinescu și Strutinsky“

Published

on

USR Constanța îl critică dur pe liderul Organizației Municipale din Constanța a PSD, Ion Dumitrache, despre care spune că a fost partener de combinații ai condamnaților penali Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și Sorin Strutinsky, om care derulează afaceri de milioane de euro. Cei de la USR spun că Dumitrache s-a decis să prezinte public un regal al ipocriziei greu de imaginat.

„Dumitrache țipă pe Facebook că își dorește ca „municipiul Constanța să se dezvolte“, mimând, fără succes, un simț al realității cotidiene cu care este, în mod evident, paralel. Deodată, omul al cărui partid a făcut praf Constanța vreme de 20 de ani, vine să arate și el cu degetul dezastrul în care se află orașul. Dumitrache, care conduce o mașină de peste 200.000 de euro, vorbește despre „chestiunile pe care constănțenii le simt în viața de zi cu zi“, iar noi ar trebui să credem că și el, ca orice om de rând, se confruntă cu aceleași probleme.

Vorbim despre același Ion Dumitrache care, în 2013, a fost nevoit să demisioneze din funcția de consilier județean al PSD, după ce a fost găsit incompatibil de ANI, deoarece una dintre firmele sale primea contracte pe bandă rulantă de la DGASPC Constanța, instituție care la acea vreme se aflata chiar în subordinea sa.

Același pesedist căruia primarul Chițac voia să-i construiască o arteră rutieră pe taluzul plajei Modern, amintește acum despre abominația de regulament al Zonei Peninsulare, însă „uită“ să menționeze că este același regulament pe care subalternii săi l-au votat în ședința de Consiliu Local. Unde erați, domnule Dumitrache, când locuitorii din Peninsulă se adunau în frig pentru a protesta împotriva ambiției lui Vergil Chițac, iar pesediștii din filiala pe care o conduceți îi mințeau cu nerușinare că nu vor susține un asemenea proiect? Nici atunci când consilierii PSD votau cot la cot cu cei din PNL împotriva propriilor amendamente la regulamentul parcărilor nu prea ați fost pe fază. Aceiași consilieri PSD care au votat pentru PUZ-uri ce au în vedere construirea unor blocuri pe malul lacului Siutghiol sau supraînălțarea unui hotel pe plajă.

Advertisement

Constănțenii nu au uitat și nu vor uita prea curând ce este PSD și cine sunt, de fapt, oamenii care defilează în culorile acestui partid și cine reprezintă camarila care îi dedica osanale infractorului Liviu Dragnea în tentativa acestuia de a îngenunchea Justiția din România.“, spun cei de la USR Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement





Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com




Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions