Connect with us

Politica

USR atacă la CCR legea care îi apără pe rechinii imobiliari

Published

on

sat pescaresc vadu

USR atacă la CCR legea PNL prin care ONG-urile mai au doar o perioadă foarte scurtă de timp ca să atace în instanță autorizațiile de construire și documentațiile de urbanism suspecte că au fost emise ilegal.

„Legea PNL reduce termenul de la 5 ani la doar 1 și scurtează termenul în care ONG-urile pot face cereri de anulare, de suspendare sau de intervenție, de la 6 luni, 1 an, la 30 și 60 de zile. Pe scurt, PNL face un scut în fața mafiei imobiliare. Acest lucru nu poate rămâne așa. Chiar dacă au 70% din Parlament, PSD, PNL și UDMR nu pot face chiar ce vor în România. Am atacat legea la CCR.“, anunță USR.

Amintim că, Senatul a aprobat recent un proiect de lege prin care ONG-urile mai au doar o perioadă foarte scurtă de timp ca să atace în instanță autorizațiile de construire și documentațiile de urbanism suspecte că au fost emise ilegal. Inițiativa aparține a 21 parlamentari PNL și a fost dezbătută aprobată în procedură de urgență, în doar două săptămâni de Senat. Proiectul merge la promulgare, Senatul fiind cameră decizională.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta