Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Politica

USR cere din nou sesiune extraordinară parlamentară pentru eliminarea pensiilor speciale

Published

on

USR cere din nou sesiune extraordinară pentru eliminarea pensiilor speciale, în urma deciziei CCR. În acest sens, USR a depus, astăzi, o solicitare oficială pentru convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară, în perioada 17 august – 1 septembrie 2023, pentru reexaminarea proiectului de lege privind pensiile speciale.

„Amânarea reanalizării proiectului de lege în Parlament reprezintă un semnal clar că PSD și PNL nu vor, de fapt, eliminarea pensiilor speciale. Orice întârziere pune în pericol miliardele de euro din PNRR.“, spun cei de la USR.

„Îl ajutăm pe Marcel Ciolacu, care pe data de 3 august ne anunța: „Săptămâna viitoare vom convoca Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a modifica Legea pensiilor speciale în acord cu obiecțiile CCR. Nu ne permitem să pierdem banii din PNRR.”
Suntem în 16 august. Au trecut două săptămâni și Marcel Ciolacu a uitat de sesiunea extraordinară. A uitat de PNRR, de nevoia reformelor, de pensiile speciale care seacă bugetul statului. Domnilor Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, întrerupeți puțin vacanțele. Miliardele de euro din PNRR sunt mai importatei decât liniștea parlamentarilor PSD și PNL în vacanțe.“, spune senatorul Remus Negoi.

n

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions