Conecteaza-te cu noi

Administratie

USR Constanța: Primarul Chițac îngrădește accesul fizic la ședințele de Consiliu Local

Published

on

De ce primarul Chițac nu a organizat ședința Consiliului Local Municipal Constanța din această lună cu prezența fizică? Asta este întrebarea la care nimeni (cu excepția lui Chițac și a „enclavei“ sale din Primărie) nu poate să răspundă. Consilierii USR de Constanța au luat atitudine și îl întreabă care sunt motivele pentru care nu organizează ședințele de CLM cu prezență fizică, în condițiile în care Guvernul a eliminat restricțiile.

„Spre consternarea tuturor consilierilor locali USR, domnul primar Vergil Chițac a convocat ședința de Consiliu Local Municipal din această lună (joi, 31 martie) în format online. Decizia vine în condițiile în care, luna trecută, se revenise la formatul fizic. Nu se mai justifică sub nicio formă, atât moral, cât și etic ca ședințele CLM să fie ținute online. Îl informăm, oficial, pe domnul primar Vergil Chițac că starea de alertă a fost ridicată de trei săptămâni. Prin decizia de a susține, din nou, ședința de Consiliu Local în format online, primarul Constanței îngrădește cu bună știință accesul publicului și al presei, încălcând flagrant regulile Condului Administrativ.

Îi solicitiăm public domnului primar să ne transmită, pe ce cale consideră de cuviință, care este justificarea pentru convocarea ședinței de CLM din această lună în format online. De asemenea, îi sugerăm domnului Vergil Chițac să-și învingă teama de presă și de cetățenii orașului și să organizeze ședințele de Consiliu Local în format fizic, așa cum se întâmplă deja în toate orașele țării.“, scriu cei de la USR.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions