Connect with us

Politica

USR Constanța și-a stabilit candidații pentru alegeri locale din 2020

Tatian Iorga

Publicat

la

Uniunea Salvați România (USR) – filiala locală (municipală) Constanța a stabilit candidatul funcția de primar al Constanței și lista de candidați pentru Consiliul Local Municipal. Candidatul partidului la funcția de primar al municipiului Constanța este Stelian Ion, iar lista candidaților pentru funcțiile de consilieri locali este:

 1. Caragheorghe Dumitru
 2. Negoi Remus
 3. Cocargeanu Florin
 4. Garip Mirela
 5. Ochiuleț Mihai
 6. Mănăilă Anca
 7. Iacob Cătălin
 8. Popescu Cristiana
 9. Cheosea Dima
 10. Badea Cerasela
 11. Lazăr Gilda
 12. Popa Daniel
 13. Paris Dumitru
 14. Dordea Andrada
 15. Peniu Gabriel
 16. Bordeianu Elena
 17. Muctat Serdin
 18. Grecu Gheorghe
 19. Cîrjaliu Diana
 20. Bunghez Adriana
 21. Timofte Loredana
 22. Leonida Ramona
 23. Șerban George
 24. Fustașu Mircea
 25. Malciu Ioan
 26. Focșa Ciprian
 27. Ghițescu Cristian
 28. Mirea Cristian
 29. Gima Stelian
 30. Buga Ciprian
 31. Irimia Dănuț
 32. Șamata Dumitru

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Pe fondul pandemiei COVID-19, USR vrea vot prin corespondență la alegerile locale

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Pe fondul pandemiei de coronavirus și în condițiile în care se recomandă distanțarea socială, Uniunea Salvați România propune introducerea sistemului de vot prin corespondență la alegerile locale, care sunt estimate să aibă loc în toamna acestui an. În acest sens, deputatul USR Stanciu Viziteu lansează în dezbatere publică un proiect de extindere a votului prin corespondență la alegerile locale.

„Vom lansa consultări cu societatea civilă și cu specialiști în drept constituțional și sistem de vot pentru a găsi cât mai rapid cea mai bună soluție de a ajuta oamenii să voteze în contextul actual al pandemiei de COVID-19. Facem un apel și la celelalte partide să susținem împreună votul prin corespondență la alegerile locale. Grupul USR a realizat deja un proiect și îi invităm pe toți să îl citească și să își aducă contribuții la el.“, a notat inițiatorul proiectului.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Constantin Cozma, candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Tortoman

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Partidul Mișcarea Populară Constanța continuă campania pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest an.

Candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Tortoman este domnul Cozma Constantin, acesta s-a inscris in PMP impreuna cu alti trei conslieri PNL: Frunză Nădejdea, Ionită Lăcrămioara, Bouariu  Liviu.

Conducerea PMP Constanța transmite, printr-un comunicat remis redacției că propunerea lor, Constantin Cozma, este hotărât să câștige Primăria Tortoman.

„Salut inscrierea domnului Cozma in PMP si am incredere ca va castiga primăria Tortoman, fiind la aceasta data in Consiliul Local Tortoman un consilier foarte implicat, avand numeroase initiative.”  a declarat Claudiu Palaz

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Ludovic Orban: “Vom crește pensiile, dar 40% este un procent nerealist”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seară, la Digi 24, că majorarea pensiilor va avea loc, dar procentul de 40% nu este unul realist.

“Obiectivul nostru este să creştem pensiile cu cât putem, în mod real. Lucrul ăsta nu pot să-l spun acum, cu cât putem în mod real. O să-l constatăm după primele şase luni, în raportul semestrial pe care îl facem privind starea economiei, ţinând cont de prognoze. Şi prognozele nu numai din România, pentru că trebuie să ţinem cont şi de prognozele de evoluţie economică în Europa şi prognozele de evoluţie ale tuturor partenerilor. Pentru că degeaba măresc pensiile, dacă după aia nu pot să le plătesc. Pensionarii să aibă încredere că vom majora pensiile, dar vom vedea după mai multe analize cât putem suporta din Buget… Impactul pe 2021 ar fi de 10 miliarde de euro”, a spus Orban.

Amintim că președintele Iohannis a declarat săptămâna trecută, răspunzând unei întrebări legate de mărirea pensiilor cu 40% din toamnă, că această chestiune trebuie analizată cu mare atenție de guvernanți.

”Vă spun o chestiune care mă privește pe mine: mi pare nedrept ca pensionarii să plătească întreaga notă a epidemiei”, a spus Iohannis.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: