Connect with us

Politica

Vergil Chițac și-a dat DEMISIA din PNL! “Un partid are nevoie de o conducere aleasă în mod legitim. PNL Constanța nu are și eu rămân independent”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la

Senatorul Vergil Chițac și-a dat demisia din Partidul Național Liberal. Susține că în documentul pe care îl va depune într-o oră la sediul PNL Constanța motivează faptul că nemulțumirile sale sunt legate de alegerile de la municipiu și modul cum este au fost organizate. Astfel, PNL Constanța rămâne fără singurul senator pe care îl avea!

“Sigur că nemulțumirile mele sunt legate de alegerile de la municipiu și modul cum acestea au fost organizate. Dvs. știți deja că eu am făcut repetate apeluri către colegii mei, am sesizat Comisia de Arbitraj din cadrul PNL și nici până la această dată nu am primit vreun răspuns. Partidul are nevoie de o conducere legitimă, iar PNL Constanța nu are la acest moment o conducere legitim aleasă. Eu voi rămâne independent, așa cum am mai afirmat și nu îmi îndrept atenția către altă formațiune politică, așa cum în mod eronat s-a speculat”, a declarat senatorul Vergil Chițac pentru ziarul nostru.

De altfel, parlamentarul constănțean ne-a spus că urmează să plece la Adunarea Parlamentară a NATO și peste două săptămâni, atunci când va reveni în țară urmează să susțină o conferință de presă în cadrul căreia va puncta mai multe aspecte legate de nemulțumirile sale din activitatea de membru al PNL Constanța.

Amintim că luna trecută, Ordinea.ro a scris despre nemulțumirile senatorului Chițac legate de activitatea din sediul organizației municiapale a PNL Constanța și intenția mai marilor lideri liberali constănțeni a închiria sediul. La vremea respectivă, Vergil Chițac a declarat pentru ziarul nostru că informația pe care o deținem este reală, în sensul în care câțiva agenți imobiliari au vizitat sediul.

Demisia lui Chițac vine la doar o săptămână de când un alt lider important al PNL Constanța a plecat, prin demisie, din partid. Este vorba despre fostul senator Puiu Hașotii. Mai mult, liberalii au pierdut în ultimul an alte nume importante, respectiv Romeo Rezeanu, Horia Călimente și Remus Cristy Baisan. Mai mult, europarlamentarul Ramona Mănescu, membru PNL Constanța, și-a dat demisia luna trecută.

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Politica

Mesajul consilierului județean Marian Crușoveanu de Ziua Armatei Române

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Consilierul județean Marian Crușoveanu, alături de mai mulți colegi din PNL, a depus astăzi o coroană de flori în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Cu această ocazie, liderul liberal a adresat un mesaj cu ocazia Zilei Armate Române.

„Alături de colegii mei, Bogdan Bola și George Niculescu, am depus, astăzi, o coroană de flori, în cinstea ostașilor români, la Monumentul Eroilor din Murfatlar. Ziua Armatei este, pentru noi toți, un prilej prin care glorificăm sacrificiul militarilor pentru păstrarea independenței și a integrității naționale. Ne înclinăm, cu respect și prețuire, în fața militarilor români, care, prin sacrificiul lor, poartă cu mândrie drapelul, în teatrele de operațiuni, îndeplinind, cu profesionalism și dăruire, misiunile încredințate. Libertatea, idealul național și integritatea națională au fost îndeplinite, cu prețul sacrificiului ostașilor români. Cu ocazia Zilei Armatei, urez militarilor români și tuturor celor care activează în domeniul militar, la mulți ani și felicitări pentru devotamentul față de țară!“, a declarat Marian Crușoveanu.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Adrian Stoian, noul președinte al PMP Mangalia

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a demisiei lui Petru-Mihai Crăciun din funcția de președinte al PMP Mangalia, Adrian-Ionel Stoian a fost numit președinte interimar al acestei organizații. PMP face precizarea că până acum Adrian Stoian a ocupat funcția de vicepreședinte al PMP Mangalia și are o vastă implicare în desfășurarea campaniilor electorale, „fapt pentru care avem convingerea că din noua funcție de președinte al PMP Mangalia va motiva, atât organizația, cât și electoratul să promoveze proiectele propuse de candidații PMP la alegerile parlamentare.“

„Cea mai bună urare pe care o pot face domnului Adi Stoian odată cu numirea în funcția de președinte interimar al PMP Mangalia nu poate fi „bun venit“, el fiind deja în organizație, ci este: „mișcăm Mangalia“. Mult succes, Adi Stoian!”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz, președintele PMP Constanța.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Val de demisii din PSD Constanța. Viceprimarul Babu și directorul CT Bus Bogdan Niță au plecat din partid

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Continuă valul de demisii din PSD Constanța. După plecarea lui Făgădău, alți doi membri importanți vor pleca. Este vorba de viceprimarul Dumitru Babu, directorul CT Bus Constanța, Bogdan Niță, dar și fostul consilier local Valentin Gabriel Pârvulescu.

„E doar decizie pur personală. Nu e ca un afront sau viscerală. Nu plec pentru a mă înscrie în alt partid.“, a declarat Bogdan Niță pentru Ordinea.ro.

Potrivit unor surse, din PSD Constanța au plecat peste 20 de persoane.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: