Conecteaza-te cu noi

Video

Vergil Chițac, urmărit penal de DNA. Procurorii sunt pe urma unor bani plățiți către o firmă din MONACO

Published

on

Vergil Chitac la DNA Constanta

Primarul Constanței, Vergil Chițac, și directorul de achziții Alin Vintilă au fost audiați la DNA Constanța, joi, 13 iulie 2023, într-un dosar de abuz în serviciu, cu privire la plăți ilegale de 1,7 milioane de lei în cadrul unui eveniment sportiv (Formula I pe apă) organizat pe lacul Siutghiol, în luna iunie 2023. Cercetări se fac și cu privire la implicarea lui Andrei Talpeș, președintele Clubului Sportiv Municipal, responsabil de organizarea evenimentului sportiv. Procurorii suspectează încălcarea procedurilor legale. De asemenea, există semne de întrebare cu privire la rolul jucat de o firmă din Monaco în activitățile sportive.

În clipul de mai jos apare directorul de achiziții Alin Vintilă, cu declarații date presei la ieșirea de la DNA:

Iar mai jos, puteți afla ce a declarat primarul Vergil Chițac, după ieșirea de la întâlnirea cu procurorii anticorupție:

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions