Connect with us

Actual

Viața la Ovidiu: trusou pentru nou-născuți, poze gratuite la nunți…

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul zilei de azi, la Ovidiu a fost inaugurat Centrul de Informare Cetățeni, care oferă o rezolvare mai rapidă a cererilor depuse de locuitori. De asemenea, au fost făcute publice noi proiecte care vor intra în vigoare din luna martie a anului curent.

Noi proiecte, unele chiar inedite

Proiectele demarate în anii precedenți vor continua și, începând cu luna martie ,vor fi implementate noi servicii și facilități. Pentru a veni în sprijinul mamelor, va fi acordat trusoul pentru nou-născuți, prin intermediul Direcției de Asistență Socială. La solicitarea tinerilor căsătoriți, va fi gratuită filmarea video și poze de la cununia civilă. Persoanele cu o situație socială deosebită, sau cu dizabilități, ce trebuie să se deplaseze în Constanța pentru a-și rezolva probleme ce țin de sănătate, precum și de întocmire a diverse acte, vor beneficia de transport gratuit cu mașina primăriei, urmând să fie însoțite și îndrumate de către un reprezentant al Direcției Publice de Asistență Socială Ovidiu. În afară audiențelor generale (ce se desfășoară deja lunar în ultima zi de joi, începând cu ora 15:00), vor avea loc și audiente cu șefii de servicii o dată la două săptămâni. În vederea consilierii juridice, veți putea apela zilnic la unul dintre juriștii primăriei, pentru a fi îndrumați cu privire la diverse probleme de ordin juridic. Se vor ține audiențe în satele Poiana și Culmea. Acestea vor avea loc lunar, în ultima zi de miercuri, începând cu ora 15:00. Locațiile vor fi: în Poiana la Centrul Cultural, iar în Culmea, în cadrul locației în care se achită factura de apă (anexa școlii). Serviciul InfoSMS – funcționează deja. Prin transmiterea unui SMS la 0787815248 cu textul ’’INFO SMS OVIDIU”, sau pe e-mail, la adresa ovidiuprimaria@gmail.com, veți intra în baza noastră de date, putând ulterior să primiți informații cu privire la situațiile de urgență (meteo, incendii), utilități publice (apă, electricitate, gaze, telefonie), trafic rutier (restricții, lucrări), administrație (evenimente culturale și sportive, proiecte), informații de interes general. Se continuă serviciul de informare prin intermediul ziarului local, facebook-ul primăriei sau pe site www.primariaovidiu.ro.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident ușor pe Autostrada A4, Ovidiu-Agigea

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, pe Autostrada A4, Ovidiu-Agigea a avut loc un accident ușor.

Potrivit DRDP Constanța, evenimentul rutier în care a fost implicat un autovehicul a avut loc la km 16, sensul Ovidiu – Agigea, pe un carosabil uscat.

Traficul rutier se desfășoară normal.

”Vă rugăm să circulați atenție și prudență!”, a postat pe pagina de Facebook DRDP Constanța.

Foto: DRDP Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Polaris M Holding face angajări. Vezi ce posturi sunt disponibile

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Compania Polaris M Holding face angajări. Potrivit unui anunț, Polaris M. Holding angajează în municipiul Constanța – atelierul auto – un  ELECTRICIAN și un MECANIC AUTO. Cei interesați pot lua relații la numerele de telefon: 0241.548700 sau 0241.548711.

Download (PDF, 96KB)

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Constanța: Soț și soție, prinși în timp ce transportau canabis. Au fost arestați

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au depistat în flagrant delict două persoane, în timp ce ar fi transportat droguri de risc.

La data de 16 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au desfășurat, în baza unei colaborări internaționale realizate prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al I.G.P.R., o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de droguri de risc.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au prins în flagrant delict două persoane, în timp ce ar fi transportat 7,6 kilograme de cannabis pe raza municipiului Constanța.

Din cercetări a reieșit că drogurile ar fi provenit dintr-un stat european. Astfel, polițiștii au efectuat 6 percheziții domiciliare, unde au descoperit: 3 laptopuri, 1 tabletă, 13 telefoane mobile, 16 cartele SIM, 3 stick-uri USB și înscrisuri  cu valoare probatorie.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele două persoane: un bărbat de 46 de ani, respectiv soția acestuia, de 42 de ani, iar la data de 17 ianuarie a.c., Tribunalul Constanța a dispus arestarea preventivă a celor doi, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: