Conecteaza-te cu noi
SEAS

Politica

Vicepreședintele CJC Petre Enciu acuză Forța Dreptei Constanța că minte în cazul „construcției ilegale“ de la Microrezervație

Published

on

În urmă cu câteva zile, partidul Forța Dreptei Constanța nota pe Facebook că interese oculte vor să desființeze Microrezervația. Cristian Tănase, secretar general al organizației municipale Forța Dreptei, atragea atenția asupra unei construcții ilegale care a răsărit recent în interiorul Microrezervației. Este vorba despre o parcare, apărută vis-a-vis de sensul giratoriu de la Lidl (bd. Soveja), nota formațiunea condusă pe plan local de deputatul PNL Bogdan Bola.

Astăzi, Petre Enciu, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, instituție în subordinea căreia se află Microrezervația, vine cu o serie de precizări pe această temă.

„Haideți să deslușim misterul parcării de la Delfinariu, subiect care începe să producă isterie în spațiul public. Pe scurt, Forța Dreptei Constanţa acuză că o construcție ilegală a apărut recent în Microrezervație și cere explicații conducerii CJC. A apărut, da, dar nu recent, ci în 2020. Detaliile se regăsesc în HCJC 191/30.06.2020. Conform hotărârii, pe lista de investiții apare un new entry la Poziția 4 intitulat “Amenajare Parcare și alee de acces – latura de sud – Bd Soveja”. Investiția a fost votată de către toți cei 36 de consilieri de la acea vreme. A fost finalizată ulterior în septembrie 2020. A costat peste 500.000 de lei. Le dau un hint celor de la Forța Dreptei Constanța: Verificați dacă nu cumva aveți printre colegii de partid foști consilieri județeni care au votat parcarea în ședința din 30.06.2020. Normal că aveți. Dumnealor v-ar fi putut oferi tot felul de informații utile.“, spune Petre Enciu.

Surse din USR spun că însuși Bogdan Bola, liderul Forța Dreptei Constanța, era consilier județean și a votat amenajarea parcării în interiorul Microrezervației.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions