Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Viceprimarul Dumitrașcu anunță: „Orașul Năvodari va avea un bazin de înot!“

Published

on

Viceprimarul Costel-Aurelian Dumitrașcu a anunțat că orașul Năvodari va avea un bazin de înot.

„Doar ce am plecat de la Compania Națională de Investiții unde am depus solicitarea pentru ca orașul Năvodari să fie inclus în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, SUBPROGRAMUL ”BAZINE DE ÎNOT”, valoarea estimată a investiției fiind de 30 de milioane de lei!

Suntem un oraș în plină dezvoltare, cu mulți copii dornici de sport, (drept dovadă numărul mare de legitimați ai Clubului Sportiv Năvodari) iar un bazin de înot este imperios necesar atât pentru pregătirea fizică a sportivilor de performanță, cursuri de înot pentru cei mici, cât și pentru înotul recreativ care este recomandat tuturor, indiferent de vârstă.

În discuțiile cu reprezentanții CNI am insistat asupra necesității promovării sportului de la vârste fragede, dar am vorbit și despre eforturile depuse de către conducerea Primăriei pentru a satisface interesul mare în rândul cetățenilor pentru activitățile sportive și am căzut de comun acord că un bazin de înot este un obiectiv necesar pentru dezvoltarea infrastructurii de agrement în Orașul Năvodari.

Încă din primăvară am demarat actele pentru acest proiect și de atunci mă implic personal pentru că este o procedură anevoioasă; însă sunt optimist și abia aștept să terminăm cu hârtiile și să trecem la munca în teren!“, a declarat viceprimarul Dumitrașcu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions