Conecteaza-te cu noi

Administratie

Viceprimarul Florin Cocargean: „La nivelul cabinetului meu, nu a fost consumat NICIUN litru de combustibil în 2021“

Published

on

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local al municipiului Constanța ce va avea loc în 10 iunie a fost introdus un proiect privind aprobarea cotei maxime de consum lunar de carburanți pentru autovehiculele și utilajele ce deservesc aparatul de specialitate al primarului. Viceprimarul Constanței (USR) reacționează după ce în spațiul public a fost scos în evidență faptul că pe cabinetul sau de viceprimar este alocată o cotă lunară de 300 litri de combustibil.

„Așa cum apare și în titlul proiectului este vorba de “cota MAXIMĂ de consum lunar de carburanți”. Acest lucru nu însemnă că acea cantitate de combustibil trebuie neapărat să fie și consumată. Din documentul prezentat mai jos reiese faptul că, în 2021, la nivelul cabinetului meu, nu a fost consumat NICIUN litru de combustibil. Încă de la preluarea acestui mandat am refuzat să beneficiez de facilităţi precum mașina de serviciu, șofer sau telefon mobil. Când este necesar, utilizez autoturismul personal și foarte rar autoturisme ale instituției.“, a declarat Florin Cocargeanu.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions