Connect with us

Administratie

Viceprimarul Florin Cocargeanu îi acuză pe consilierii PNL și PSD de ipocrizie. Vezi de ce

Published

on

florin cocargeanu

Consilierii locali vor vota astăzi propunerea primarului Chițac de majorare a numărului de mașini care pot fi casate de la 500 la 5.000 de autovehicule mai vechi de 15 ani și cu norme de poluare Euro 3 și pentru care proprietarii primesc din partea administrației locale câte 3.000 de lei. Viceprimarul Constanței din partea USR, Florin Cocargeanu, îi acuză pe aleșii PNL și PSD de ipocrizie, după ce, luna trecută, consilierii locali au respins propunerea USR de mărire a numărului mașini care pot fi casate.

„În urmă cu zece zile, consilierii PNL şi PSD votau obedient, conform “politicii pe care o face primarul”, fără să se gândească la ce e bine pentru comunitate, respingând astfel amendamentele USR pentru creşterea numărului de maşini ce pot fi casate de la 500 la 5.000 în cadrul Rabla Local.

Astăzi suntem convocaţi în şedinţă extraordinară de primarul Vergil Chiţac, care va supune la vot o modificare a hotărârii respective şi propune alocarea finanţării pentru posibilitatea de casare a 5.000 de autoturisme. Adică exact amendamentele propuse de USR pe 10 aprilie.

‼️ Aşadar, pentru că, iniţial, propunerile au venit din partea USR, nu au fost bune!

Într-un final, mă bucur că primarul Chiţac ne-a copiat amendamentele şi că, în cele din urmă, Rabla Local va fi implementat şi la Constanţa aşa cum ar fi fost normal de la bun început. Îl invit pe domnul Vergil Chiţac să copieze şi alte idei de la USR, să renunţe la alianţa cu PSD şi să respecte promisiunile făcute în campania electorală.“, spune Florin Cocargeanu.

Amintim că, la propunerea primarul Vergil Chițac, consilierii PNL+PSD au aprobat luna trecută un proiect care prevede casarea doar a 500 de autoturisme din Constanța prin Programul național Rabla Local. Amendamentul USR privind majorarea numărului de mașini la 5.000 a fost respins.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta