Politica

Victor Paul Dobre, vicele PNL: Constanța a dat oameni de vârf, Bogdan Huțucă are cea mai bună funcție în Comisia de Buget

feb. 14, 2018 Mihaela Tîrpan

Victor Paul Dobre, vicepreședintele PNL, se află astăzi la Constanța pentru o vizită de lucru, ocazie cu care susține și o conferință de presă. Dobre. cere reformă majoră în administrația centrală, o reformă care să aducă “nu mai mult de 15 ministere”. “50 de servicii deconcentrale la nivelul fiecărui județ, sunt structură depășite, care nu mai sunt necesare și o bună parte dintre atribuții să fie transferate către Cj. Am putea să mărim mandatele aleșilor locali, aceștia fiind constrânși de legislație. Astea sunt doar câteva idei”, a spus Victor Paul Dobre în cadrul conferința de presă pe care o susține la această oră la sediul PNL Constanța.

De asemenea, tot Dobre aduce aprecieri pentru activitatea organizației PNL Constanța explicând că ai săi colegi de la Constanța au fost mereu “vârf de lance pentru alegerile organizate la nivel local și național, de-a lungul anilor”. “Printre orașele cu cele mai bune rezultate de-a lungul timpului se află Cluj, Iași, Constanța, Suceava, aici avem oameni foarte buni atât politici, cât și de administrație. Domnul Huțucă are cea mai importantă funcție din cadrul Comisiei de Buget Finanțe și face cinste cu idei și proiecte importante”, a spus Paul Dobre și a continuat prin a spune că își dorește ca moțiunea depusă de PNL împotriva ministrului Muncii Lia Olguța Vasilescu pentru proasta gestionare a Legii salariazării. “Nu a existat vreo categorie de salariați care să nu fie afectată de măsurile pe care ministrul Muncii le-a luat prin Legea salarizării. PSD are voturi, dar nu are oameni”, a transmis liderul PNL de la Constanța.

Comments

comments