Politica

Constanța. Liderul liberalilor din CJ acuză: Am depus 11 proiecte și niciunul nu a ajuns pe ordinea de zi

feb. 14, 2018 Mihaela Tîrpan

Marian Iordache, noul lider al grupului liberalilor din cadrul Consiliului Județean Constanța, a prezentat astăzi, într-o conferință de presă activitatea colegilor săi pentru administrația județeană. Astfel, pentru bugetul județean din acest an, Iordache a vorbit despre faptul că aleșii locali ai PNL au depus 11 proiecte de hotărâre de la începutul mandatului, însă niciunul nu a ajuns pe ordinea de zi. Liberalii vor Spitl Clinic de Pediatrie, Teatru pentru Copii și grădinițe senzoriale în cadrul instituțiilor de învățământ speciale. “Până acum au fost doar schimburi de fațadă pentru administrația județeană, niciunul nu a avut conținut. Ne propunem să discutăm mai mult, să vă aducem proiectele în prim plan pentru a le face cunoscute locuitorilor județului Constanța. Bugetul de anul acesta este unul mai mic, de susținere care are ca sursă de venit cota pe venit. Așa a decis președintele CJC. Noi avem proiecte pe care le propunem, printre ele construirea unui Spital Clinic de Pediatrie, a unui Teatru pentru Copii, grădinițe senzoriale  în cadrul instituțiilor de învățământ cu probleme speciale. Pentru toate acestea, plecăm de la faptul că avem condiții de ev mediu și ne dorim un pas către civilizație. Avem 11 proiecte pe care le-am pregătit și depus la Consiliul Județean încă de la începutul mandatului și, de un an și jumătate, niciunul nu a intrat pe ordinea de zi”, a declarat Marian Iordache. În aceea ce privește motivele transmise de conducerea CJ pentru neintroducerea proiectelor PNL pe ordinea de zi a ședințelor administrației județene, Iordache a spus că au primit ca răspuns “motive birocratice”.

Marian Iordache îl înlocuiește pe George Mushcină, care s-a retras de la șefia grupului PNL din Consiliul Județean Constanța din cauza unor probleme de sănătate.

La rândul său, președintele Organizației județene a PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a explicat că aleșii județeni liberali vor avea toată susținerea lui în promovarea proiectelor și vor continua să se opună tuturor acelor inițiative care “nu aduc nimic bun pentru locuitorii județului Constanța”.

“Vom susține proiectele constructive pentru județ și ne vom opune celor care nu aduc nimic bun pentru cetățenii județului Constanța”, a spus Bogdan Huțucă.

Comments

comments